2nd entry for 2day..




Ini gara-gara bosan xde keja la ni..kalo dah bz..bz sangat..ni dah x bz aku pun x tau nak buat ape..
Tetiba aku teringat kawan-kawan baik aku time study kat “UiTM diHatiku”..always di hati ni..hehe rindu la plak..5 tahun study sama-sama..spends a lot of time 2gether..Ramadhan dan diz coming syawal tambah buat aku rindu..

Iyka Zulaika- First time sambut Ramadhan as a UiTm student. Ingat ka ko, kita balik raya lambat tatkala org len dh blik kampong. Kita msh spend a day to jalan2 kat india street kching. Excited nak experienced new thing? Hahaha time posa tu..hbs kita jelajah waterfront 2 deng.. Byk kali plan x mau blik kunun, tapi last2 blik raya jugak..x tahan beb.. ko jugak la teman excited nak blik kk, pegi awl2 ke klia @ lcct.. surfing tenet smpi bosan..berjam2 duduk dkt international departure. One thing lg..bebuka dlm flite at Labuan epot..gara2 kapal x bleh land on time d kk..paksa patah blik ke labuan..then 1 guy tu mengamuk dgn stewardess gara-gara x makanan untuk berbuka..

Syar saifuddin- kwan aku plg comel my rumet yg plg lama..oit deng..hehe aku tau ko mst liat nak bngun sahur nak..all those thing buat aku teringat betapa kita byk kali terlepas sahur lalu memandang sedih makanan yg kita ambl kat dwn makan..especially mun lauk sardine..ada indah syg nak buang..maka dah basi..hahahaha .lgi stau aku rindu mok mam biskut ulat ko ya..kek lapis ko nok kacak2..hehe syar aku rindu juak mok mam bubur pedas..huhuhu xpat kita nak share berik biskut raya ngan kwn2 laki kita..especially cdak beto..hehehe

Wawi- aku rndu nak g bazaar ngan ko..hehe mun ko xda..x kmk org merasa ke bazaar satok.. kakya bebuka kat 'Benteng'..betul x aku tok..aku lupa2 ingat nama tmpt ya..hehe ada gik aku rindu.. kerepek nenek ktk..hehe bila la lg dpt makan owh..then, bebuka kat umah miz imi..huhu 

Huda, Lin, chot, amy, alan, coni, trecie, pay-g, fadli, paw, neti, kak zie-miss u all..rindu nak bebuka, bersungkei, beraya ngan ktk org suma..dun forget..peristiwa lucu naik bas..gara-gara mo braya umah pawas..:)
Actually many things nak cita..tp x muat ni tau..kenangan yang saya akn ingat smpi bila-bila. Sayang anda semua..




~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI..MAAF ZAHIR & BATIN~

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Bin2lu..

..@t Last..

..cats..