CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, March 6, 2011

..Jakarta..Day 1..[010311]

Assalamualaikum..
Wah..agak lama ku tinggalkan blog ini..
aku baru balik dr tanah seberang..agak capek=penat..hehe
alhamdulillah setelah menyelesaikan mcm2..sampai jugak aku ke kota Jakarta..atas urusan kerja..
10.20pm waktu indonesia = 11.20 pm waktu Malaysia selamat mendarat d Bandar Udara Soekarno-Hatta.. aku ingat aku sampai 10.20pm waktu M'sia..rupa-rupanya aku lupa ada perbezaan waktu..Indonesia lewat sejam..
first time kan..huhu
turun dari flight..ada bas tunggu lebih kurang mcm rapid KL..wah jauh jugak nak ke balai ketibaan sampai nak kena naik bas..agak menarik..hahaha xsempat nak amik gambar sbb aku bediri dlm bas..x stabil..hohoho
En Jamil book supplier from KL dan Pak Win serta anak dia Sony book supplier from Jakarta dah tunggu kat airport sambut kitorang..
kat sana masih awal..tapi kitorng sgt penat..dlm kepala..cepatla sampai hotel..nak tidur..
otw..aku menikmati pemandangan gelap..hehe belom nampak apa2..x sabar nak tunggu esoknya..
Malam tu sampai kat Hotel Grand Cemara..hmm..not bad..
ok..esok sambung nex chapter.. Gud nyte Jakarta.. Zzzzzz..


1 comment: