..fireworks..


Hepi nu year to all chinese..
erm..tajuk mcm lagu Katy Perry je entry aku kali ni..hahaha bkn nak citer sal lagu..
mlm ni..memandangkan msh kedengaran "boom2" kat luar..teringat plak time holiday kat sibu few years ago..kebetulan time tu CNY..n then x sangka bleh tgk fireworks yg begitu byk.. ingatkan aku sorang yg teringat moment tu..bila Aj Castaneda pun post sometng kat my fb wall..she said she miss moment at Sibu..me too..
erm..mmg meriah la langit time tu..smpi subuh dowh..dua tiga hari pastu pun msh byk..dr jauh bleh nmpk firecracker di mana2..mcm berperang ada gak.. mmg kaya la org Sibu..hehehe tp..mmg different dr tmpt len..i've been in so many places during CNY..so compare ngan kat Sibu..its different..mmg meriah dengan fireworks..maybe disebabkan Chinese population kat sane kot..even ade fireworks kat Kuching still xsame dgn fireworks yg ada kat Sibu..hahaha..
mak angkat kitorang ade mention..mlm tu jgn tido awl..tgk bunga api..kitorng tanya nak tgk kat mana? ingatkan nak kluar somewhere..erm aku suka gak tgk ni..so at dat nite..waiting 4 fireworks..tp xpayah jln jauh..depan rumah..kiri kanan belakang je..rasa mcm tgk opening ceremony olympic pun ade gak..aku tekejut gak..byk gilerr org men...hahaha so mlm tu..sempat jln2 tgk org men bunga api..dan kwn aku c AJ x sedar bejalan tanpa sandal..hahaha
mlm tu jugak aku pun letih nak ckp "tu..cantik..!!!", "tu...besar..!!", "wah..cantiknya...!!"..dlm hati..sempat ckp..sygnye duit..:P
hahahaha Aj Castaneda, Syar Saifuddin, Kak Zie, Alai...brani x org ke sibu tek? dhla buang batu..ampun mak..

Comments

  1. ehhehehe..dalam hati said, esok byk dapat angpow..:P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Bin2lu..

..@t Last..

..cats..