..i got prank...


erk..i got prank 2 times during my birthday o.O hohoho anyway thanx to them.. ;)

a day b4 birthday..c dia ajak kluar lepas keja..c dia ckp nak beli something utk diri dia sndiri..konon la..aku punyala bersemangat sbb aku suka kalo dia minta aku pilih barang utk dia..p actually something for me..p seblum tu terkena jugak aku.."actually sy beli utk mak saya, thanx tlg pilih"..o.O down sekejap walopun aku pura2 senyum n said "owh..hehe ok".. lepas tu gelak jahat bila tgk muka aku dh kelat semacam..grr..suka kenakan aku..apa pun thank u..huhu i really tot dia lupa...tp x... :) love wat u do..hehe

then..my bff iyka zulaika ajak kluar..jln2..biasa la..cuti..mmg nak sambut birthday pun..tp aku x sangka there's a cake for me n connie..p sedih connie x dpt dtg..aku betul2 ingat kita juz makan2, shopping..;p iyka zulaika thanx for hadiah yg comel tu and cake yg besar tu..hehehe thanx 2 c dia yg turut bersubahat sama..

Comments

  1. wah umah baru...cantik ..

    ooo kena bang bang boom yer...

    ReplyDelete
  2. eleh..org tu pun umah baru gak..nasib baik sy x pakai template org tu..:P

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

..Bin2lu..

..@t Last..

..Tribute 2 Japan..